Top
Webshop design

Een professionele en vertrouwde huisstijl voor je webwinkel

  • ➤ Professioneel overkomen
  • ➤ Verhogende conversies en meer omzet
  • ➤ Een unieke en herkenbare huisstijl
  • ➤ Je klant in de sfeer van je product brengen
  • ➤ Verhoogde omzet
  • ➤ Tarief: vaste prijs van € 497,- excl.

Zodra een bezoeker naar jouw webshop navigeert, is de eerste indruk cruciaal. Ziet het er professioneel uit? Straalt de webshop vertrouwen uit? Is het in de sfeer van het product waar de bezoeker naar op zoek is? Is de webshop gebruiksvriendelijk en duidelijk? Het zijn factoren die bepalen of een bezoeker overgaat tot kopen, of naar je concurrent gaan.

Bezoekers willen een vertrouwde omgeving

Een professionele uitstraling draagt dus zeker bij aan het succes van je webshop. Wanneer de vormgeving geen vertrouwd gevoel bij de bezoeker zorgt, is de realiteit dat een groot percentage direct wegklikt. Het deel dat blijft, heeft moeite om de informatie / het product te vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook dit deel klikt weg. Wat daarvan over is en bereid is om een product af te nemen, kan de juiste knoppen niet vinden omdat ze er niet uitspringen bijvoorbeeld door het verkeerde kleurgebruik of omdat ze simpelweg niet genoeg opvallen. Of misschien zien ze geen vertrouwelijke logo's van hun bank staan waardoor ze onbewust twijfelen en het vervolgens elders gaan zoeken. Deze doom-scenario's haal je weg door te kiezen voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling.

Professionele huisstijl zorgt voor meer omzet

Wanneer er wel sprake is van dit "wow-effect" zal je conversie stijgen. Stel je conversie is momenteel 1% (1 op de honderd die koopt), maar door een professionele en vertrouwde omgeving voor je bezoeker wordt dit 2% / 3%, dan is dit een stijging van 100% / 200% in je business! Omdat je webshop er nu professioneel uit ziet, verdubbeld of verdrievoudigt je omzet!

Besteed de vormgeving van je webshop uit

Je kunt via deze pagina contact opnemen om je wensen met betrekking tot de vormgeving te bespreken. Laat even je naam, e-mailadres achter en de link van je huidige webshop. Telefonisch contact is ook mogelijk via 06 291 571 85. Wil je liever langskomen om dit te bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Ik werk vanuit huis in Wapenveld.

PORTFOLIO