Top
SEO

Je webshop zoekmachine geoptimaliseerd maken

  • ➤ Een hogere positie in Google
  • ➤ Meer bezoekers en meer omzet
  • ➤ Inzage in statistieken
  • ➤ Tarief: prijs op aanvraag

Meer bezoekers en verhoogde conversies

Een zoekmachinegeoptimaliseerde webshop is essentieel voor een groei in je business. Pakkende browser titels, meta omschrijvingen, gebruiksvriendelijke url's, specifieke tags in content, interne linkjes en meer dragen allemaal bij aan het verkrijgen van meer bezoekers. Meer bezoekers betekent meer conversies wat resulteert in meer omzet.

Zoekmachines willen waarde bieden aan haar bezoekers

Om voor Google interessant te zijn, is het belangrijk dat Google kan zien dat je webshop juiste en relevante informatie biedt aan de hand van zoekwoorden waar mensen op zoeken. Hoe meer waarde je biedt aan bezoekers, des te interessanter je webshop wordt voor Google. En hoe interessanter je wordt, des te hoger je voor zult komen in de zoekresultaten.

Meer omzet met een geoptimaliseerde webshop

Een goede optimalisatie van je webshop zorgt voor meer bezoekers. Meer bezoekers betekent meer potentiële klanten en meer klanten betekent meer omzet. Wanneer je bezoekersaantal verdubbeld, of zelfs verdrievoudigt, zullen je aantal verkopen exponentieel toenemen. Op maand- en jaarbasis kan dit voor een enorm verschil gaan zorgen in je business.

Uitbesteden of zelf doen

Je kunt ervoor kiezen om de vindbaarheid van je webshop uit te besteden, of om dit zelf op te pakken. Scoren in Google gaat hand in hand met goede content die geoptimaliseerd in je webshop wordt geplaatst. Het schrijven van deze content is essentieel, maar kan net als het plaatsen ervan uitbesteed worden.Verder is het belangrijk om te weten op welke specifieke zoekwoorden je gevonden wil worden. Dit gaat gepaard met een stukje statistiek.

SEO Consultancy

Wanneer je ervoor kiest om de vindbaarheid van je webshop zelf op te pakken, is dit zeker mogelijk! Het vereist echter specifieke kennis en kunde. In een 1 op 1 gesprek kan ik je alles leren wat hierover te weten valt zodat je dit zelf toe kunt passen. Lees hier meer over consultancy.

Contact opnemen

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met me op. Dit kan zowel via het contactformulier als telefoon. Bellen kan op werkdagen tussen 11:00 - 16:00 op 06 291 571 85